Kjøretimer klasse B

Lurer du på hvordan du skal komme skikkelig i gang med øvingskjøringen? Føler du at du kjører og kjører, men du blir ikke så mye flinkere? Vi har løsningen!

Trafikklærere er gode pedagoger, og kan hjelpe deg med å spisse ferdighetene dine slik at du får fremgang i øvingskjøringen din.

Det å lære å kjøre bil handler ikke bare om å kunne noen regler og klare å behandle bilen på en god måte. Trafikklæreren hjelper deg med å tenke strategisk og taktisk, slik at du tar gode valg og ivaretar sikkerheten i trafikken.

La oss ta et enkelt eksempel:

- Du skal kjøre hjemmefra, inn til Oslo og parkere bilen på Majorstua. På vei dit treffer du en fortauskant og ødelegger hjulet på bilen. Du kommer deg frem, og får parkert, men merker at det har kommet en vibrasjon i hjulet. Sannsynligvis må både felgen og dekket byttes eller repareres.

Vil du da si at det var en vellykket kjøretur?

Hvis strategien din var å komme deg til Majorstua – uansett kostnad eller risiko – så kan vi si: ja, det var en helt normal tur. Hvis strategien din var å kjøre til Majorstua med minst mulig risiko og skade, så er jo svaret nei.

Så kommer spørsmålet om hvilke taktiske valg du tar med tanke på hvilken strategi du har valgt?

Vi, lærere i Follo Trafikkteam, hjelper deg med å ta førerkortet, og vi hjelper deg med å ha en god strategi og finne gode taktiske løsninger uansett hva du skal eller hvor du skal!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Våre undervisningslokaler: 

Oppegård Senter - Sætreskogsveien 4, 1415 Oppegård

Ved Vestby jernbanestasjon - Støttumveien 7, 1540 Vestby

Ring oss: 930 80 778

©2016 Tekst og bilder tilhører Follo Trafikkteam AS. Tekst eller bilder skal ikke kopieres eller lånes fra nettsiden uten tillatelse. Jf. Lov om opphavsrett til åndsverk mv. (åndsverkloven)