Hei! Lyst til å bli enda bedre kjent med oss? :) Sjekk bloggen vår:

Når du skal ha oppkjøring må du kontrollere et konkret forhold på bilen og kunne forklare konsekvensene av eventuelle feil.

Det ble et kort foredrag, førstehjelp med instruktører fra Røde Kors, testing av egen bil og egne ferdigheter på banen, personlig sikkerhet i bil, og slalåmkjøring med BMW fra Follo Trafikkteam.

Vi i Follo Trafikkteam holder et øye på bilsporttalentet Edward Sander Woldseth, og følger hans karriere innen formelracing.

Follo Trafikkeam har gleden av å tilby kurs sammen med NAF Avdeling Follo, her er vi sammen med vitebegjærlige bilister med mye erfaring bak rattet.

Bilia Follo inviterte oss i Follo Trafikkteam til BMW Road Show. Vi tenkte som så at en pause fra hverdagslige rutiner kan vel ikke være så galt..

Når Edward Sander Woldseth kjørte Formel Renault på Rudskogen var Follo Trafikkteam på plass for å heie ham frem til en velfortjent 2.plass i første finale.

Ved Vevelstad Stasjon betyr dette at den som kjører Gamle Vevelstadvei fra Langhuset/Vevelstadåsen har vikeplikt for den som kommer fra Coop Extra/Langhusveien.

Vi ønsker André, Sindre og gutta god tur med #SMILEBIL! Follo Trafikkteam er glade for å kunne ordne transport når dere skal på tur :)

Med Bilia Follo, autorisert merkeforhandler og -verksted for BMW

Hva skal du gjøre hvis forhjulene mister veigrepet i en sving?

- Svaret på dette, og mange andre spørsmål, fikk deltakerne på trafikksikkerhetsdagen lørdag 3.februar. Trafikkskole Follo Trafikkteam, NAF avd. Follo og BabyShop arrangerte trafikksikkerhetsdag der kunnskap om regelverk, kjøredyktighet, fartstilpasning og sikring av små og store i bi...

Trafikkskolen Follo Trafikkteam og NAF avd. Follo samarbeider om å arrangere trafikksikkerhetsdag for deg som vil friske opp kunnskapen og vil bli bedre kjent med ferdighetene dine.

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk med tags
Please reload

Siste innlegg