top of page

Vår stand på Kolbotn IL jubileumskamp


Vi gratulerer Kolbotn IL med et flott arrangement og en profesjonell ramme rundt jubileumskampen.

Trafikkskole Follo Trafikkteam, kjøreskole med elever i Ski, Oppegård, Kolbotn og Oslo. Hos oss kan du bestille enkel kjøretime, dobbel kjøretime, melde deg på trafikalt grunnkurs, langkjøring eller mørkekjøring.

Vi har også opplæring på automat!

Trafikkskole Follo Trafikkteam på Kolbotn IL 100 år jubileumskamp_trafikklærer Jørgen Solbakk deler ut premier

Trafikkskole Follo Trafikkteam på Kolbotn IL 100 år jubileumskamp. En av våre trafikklærere Jørgen Solbakk deler ut premie BMW solbriller. Takk til Bilia Follo for flotte gaver.

Trafikkskole Follo Trafikkteam på Kolbotn IL 100 år jubileumskamp_trafikklærer Jørgen Solbakk deler ut premie mansjettknapper

Trafikkskole Follo Trafikkteam på Kolbotn IL 100 år jubileumskamp, vår trafikklærer Jørgen Solbakk deler ut premie BMW mansjettknapper. Takk til Bilia Follo for flotte gaver.

Stor pågang til vår stand på Kolbotn IL 100 år jubileumskamp på Sofiemyr Stadion. Trafikkskole Follo Trafikkteam er kjøreskole med elever fra Ski, Oppegård, Langhus, Vevelstad, Greverud, Siggerud - fra hele Follo. Vi har også elever fra Oslo.

Stor pågang til vår stand på Kolbotn IL 100 år jubileumskamp på Sofiemyr Stadion. Trafikkskole Follo Trafikkteam er kjøreskole med elever fra Ski, Oppegård, Langhus, Vevelstad, Greverud, Siggerud - fra hele Follo. Vi har også elever fra Oslo.

Bord med premiene til konkurransen. Trafikkskole Follo Trafikkteam på Kolbotn IL 100 år jubileumskamp i Sofiemyr. Trafikkskole Follo Trafikkteam er kjøreskole med elever fra Ski, Oppegård, Langhus, Vevelstad, Greverud, Siggerud - fra hele Follo. Vi har også elever fra Oslo.

Bord med premiene til konkurransen. Trafikkskole Follo Trafikkteam på Kolbotn IL 100 år jubileumskamp i Sofiemyr. Trafikkskole Follo Trafikkteam er kjøreskole med elever fra Ski, Oppegård, Langhus, Vevelstad, Greverud, Siggerud - fra hele Follo. Vi har også elever fra Oslo.

Siste innlegg

Se alle
bottom of page