Mørkedemo med elever fra Ski og Oppegård


Mørkekjøringsdemonstrasjon (Mørkedemo)

Å ferdes langs veien i mørket kan være skikkelig farlig, men det kan også gjøres trygt og sikkert. Vi har fokus på trygg atferd både som fotgjenger og bilfører.

Trafikkskole Follo Trafikkteam mørkekjøringsdemonstrasjon (mørkedemo). Med trafikklærere Jørgen Solbakk og Grim Ketil Nordhus og elever fra Ski og Oppegård. Foro: Follo Trafikkteam

Elevene blir demonstrert gal og riktig bruk av refleks, nødstopp med bil i mørket, møtesituasjoner, forbikjøringssituasjoner og vi tar dere med på en lengre kjøretur med varierende lysforhold.

Trafikkskole i Ski og Oppegård Follo Trafikkteam mørkekjøringsdemonstrasjon (mørkedemo). Foto: Follo Trafikkteam.

Vi får noen spørsmål om elevene skal kjøre bil selv på mørkedemo, og da kan vi fortelle med en gang at det skal de ikke.

Trafikkskole i Ski og Oppegård Follo Trafikkteam mørkekjøringsdemonstrasjon (mørkedemo). Foto: Follo Trafikkteam.

Et godt tips er å ta med klær for å være ute, noen ganger er det minus 20 grader og andre ganger er det øs pøs regnvær. Vær forberedt, vær klar, og bli med oss på mørkedemo!

#mørkedemo #våreelever #TIPS

258 visninger0 kommentarer
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Våre undervisningslokaler: 

Oppegård Senter - Sætreskogsveien 4, 1415 Oppegård

Ved Vestby jernbanestasjon - Støttumveien 7, 1540 Vestby

 Follo Trafikkteam takker alle våre kunder og samarbeidspartnere gjennom flere år!  Vi er stolte av å være blant 1% av norske bedrifter som blir kåret til Gasellebedrift. 

©2016 Tekst og bilder tilhører Follo Trafikkteam AS. Tekst eller bilder skal ikke kopieres eller lånes fra nettsiden uten tillatelse. Jf. Lov om opphavsrett til åndsverk mv. (åndsverkloven)