Natteravnene på Langhus natt til 1 mai


«Natt til første mai» har alltid vært ungdommens kveld, og vi stiller selvfølgelig opp for landsbyen – denne gangen ble det Langhus.

Trafikklærere, engasjerte foreldre og natteravner samlet seg utenfor, og inne i, Langhuset. Her kunne Natteravnene tilby varm mat rett fra grillen, NAF Follo stilte med «Velte-Petter», en spesialbygget rigg som lar deg oppleve å velte med bil.

Våre trafikklærere var på plass for å dele kunnskap om sikkerhet i bil og la ungdommene få prøve «promillebriller» som gjør at man feilberegner motorikk og gir et uriktig bilde av omgivelsene.

Å plutselig miste evnen til å ta imot noe eller å plukke opp noe fra bakken var nok en tankevekker for alle som testet dette, det var ikke så gøy å miste kroppsbeherskelsen.

Vi håper at slike opplevelser kan få noen til å vurdere alkoholinntaket, og tenke litt ekstra over konsekvensene.

Den aller beste opplevelsen fikk nok de som ville bli med på tur i en ny BMW X5 fra Bilia Follo, denne bilen ble kjørt av en erfaren trafikklærer og alle som ville kunne få seg en kjøretur.

For oss var det ekstra hyggelig å kunne by på en kjøretur i en fullspekket BMW med skikkelig lydanlegg!

Vi trengte jo ikke å spørre noen om dette var vellykket – det var bare å se på ansiktene og kroppsspråket til ungdommene 😊

Om det var engasjementet fra oss voksne som smittet over til ungdommen, eller om det var ungdommelig livsglede som smittet over på oss voksne, spiller ingen rolle. Dette var vellykket, og vi gleder oss allerede til neste gang!

#trafikklærere #arrangementer #smilebil #natteravnene #BiliaFollo

42 visninger0 kommentarer
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Våre undervisningslokaler: 

Oppegård Senter - Sætreskogsveien 4, 1415 Oppegård

Ved Vestby jernbanestasjon - Støttumveien 7, 1540 Vestby

 Follo Trafikkteam takker alle våre kunder og samarbeidspartnere gjennom flere år!  Vi er stolte av å være blant 1% av norske bedrifter som blir kåret til Gasellebedrift. 

©2016 Tekst og bilder tilhører Follo Trafikkteam AS. Tekst eller bilder skal ikke kopieres eller lånes fra nettsiden uten tillatelse. Jf. Lov om opphavsrett til åndsverk mv. (åndsverkloven)