top of page

Kjøreopplevelser BMW X6 og BMW 540i Touring X-Drive. Del 3.


BMW X6 X6 har alltid vært voksen. Dette er den eneste bilen vi prøvde som har dieselmotor, ikke det at diesel er farlig. Lastebiler og traktorer har brukt diesel i åresvis, og det har gått helt fint. Og det gjør det faktisk i X6 også!

Bilia Follo BMW X6 kjøreopplevelser. Trafikkskole Follo Trafikkteam

Vi tenker at om det er en bil som kler en dieselmotor så er det X6. Hvis du liker å sitte høyt og ha god oversikt, hvis du vil ha en pen og stor bil, ønsker å trekke tilhenger oftere enn du skal krangle med trange parkeringsplasser i underjordiske parkeringshus så er X6 bilen for deg!

X6 er noe så herlig som bryggesjaueren med (ut)dannelse. Det er håndverkeren som har blitt direktør! Når du kjører X6 så kjenner du at denne bilen er self-made. Arven fra de første X6'ene har bestått testen som er gitt av tidens tann.

Ikke glem at BMW X6 var den første "cross-over-bilen" som kombinerte den røffe SUV-stilen med den elegante Coupéen! I ettertid har dette vist seg å være en oppskrift som flere bilfabrikker har kopiert fra BMW.

Bilia Follo BMW X6. Trafikkskole Follo Trafikkteam

Dette etoset lever videre: Har du startet egen bedrift? Har du lykkes med dine prosjekter? Har du skapt noe? Har du en gründerhjerne? Har du en X6?

BMW 540i Touring X-Drive Dette bør være drømmebilen til alle norske familier. Punktum. Hvis du ikke har denne på listen over drømmebiler så a) vet du ikke at den finnes, eller b) har du ikke puls.

Bilia Follo BMW 540i Touring X-Drive kjøreopplevelser. Trafikkskole Follo Trafikkteam

Denne bilen trenger ikke metaforer eller svulstige beskrivelser av interiør eller lyd. - Romslig stasjonsvogn - 4 hjulsdrift - BMWs rekkesekser

BMW 540i Touring X-Drive kjøopplevelser på Bilia Follo. Trafikkskole Follo Trafikkteam

Hvis du har planer om å kjøpe en stasjonsvogn så er du nødt til å prøve denne! Selv om du tenker at en 540i blir for dyr, så tenker vi at det er bare å bestille prøvekjøring likevel! Ikke engang tenk på å kjøp en annen stasjonsvogn før du har prøvd denne. Politiet har valgt å kjøre 5-serie Touring. Alle vil vel egentlig kjøre 540i Touring X-Drive. Selv om bilen koster skjorta, og litt til, så vet vi at en dag blir denne bilen også en bruktbil som alle kan ha råd til!

Siste innlegg

Se alle
bottom of page