top of page

Ordførerens hedring for 2018 Oppegård Edward Sander Woldseth


Ordfører Tommy Sjøvold i Oppegård kommune inviterte til fest for å feire årets bragder som utøvere innen kultur og idrett har levert i 2018. Utøvere fra Oppegård har markert seg i alt fra OL og NM innen ulike idretter, til store prestasjoner innen kulturfeltet.

Til manges overraskelse var «The Grand Finale» at Edward kjørte bilen inn på scenen for å motta prisen!

Vi i Follo Trafikkteam holder et øye på bilsporttalentet Edward Sander Woldseth, og følger hans karriere innen formelracing. Han har tatt store steg på kort tid, Edward startet med Formula Basic og kjører nå en Formula Renault (Formel 4) og det blir veldig gøy å følge med ham videre.

Faglig leder i Follo Trafikkteam Grim Ketil Nordhus tas imot av Edward Sander Woldseth. Ordførerens hedring 2018, Kolben.

Faglig leder i Follo Trafikkteam Grim Ketil Nordhus tas imot av Edward når han tok turen bak scenen.

Vi setter stor pris på å få være med på dette og det er en utrolig hyggelig gest fra Ordfører Tommy Sjøvold å trekke frem talenter og hedre bragder innen kultur og idrett.

Ordfører Tommy Sjøvold ønsker velkommen til Ordførerens hedring for 2018, Kolben.

Ordfører Tommy Sjøvold ønsker velkommen til Ordførerens hedring for 2018, Kolben.

Det virket som om alle nålevende generasjoner var representert. Et sømløst opplegg med flotte musikkinnslag og en glimrende tale fra Jenny Bjøntegaard Keiserud, Kolbotn fotball J16.

Kolbotn fotball J16. Ordførerens hedring for 2018, Kolben.

Norgesmester J16 2018, Kolbotn fotball

Innslag med fiolin og trekkspill var en sann fryd for øret, det er fiolinisten Frida Haltlie som har komponert et nydelig stykke musikk.

Frida Haltlie og Frode Haltlie, Oppegård kulturskule. Ordførerens hedring for 2018, Kolben

"Fri", Frida Haltlie og Frode Haltlie, Oppegård kulturskule.

Edward Sander Woldseth sammen med pappa Nils Erik og Bård Bergsjø som er mannen bak Formula Basic i Norge. Team Greenpower. Ordførerens hedring for 2018, Kolben.

Her er Edward sammen med pappa Nils Erik og Bård Bergsjø som er mannen bak Formula Basic i Norge og har dannet et eget norsk team som kjører racing i Skandinavia. Team Greenpower.

Gratulerer til alle som mottok pris fra ordføreren!

Siste innlegg

Se alle
bottom of page