BMW Road Show.


Bilia Follo inviterte oss i Follo Trafikkteam til BMW Road Show. Vi tenkte som så at en pause fra hverdagslige rutiner kan vel ikke være så galt, og når vi fikk sett litt på bilparken Bilia kunne skilte med forsto vi med en gang at dette kom til å bli en bra opplevelse!

Disse bilene har ytelser som går utenpå det aller meste, men for oss er ikke motorstørrelse og racing oppsett det viktigste. Det som er imponerende er rett og slett kvaliteten, komfort i seter, brytere og hendler.

Follo Trafikkteam på Bilia Follo for å kjøre det ypperste av gromme BMW ‘er.

​Hvis vi skal prøve å oppsummere M-bilene til BMW på en kort måte så må det bli som å ha teselskap i hagen, bare at det går tre-fire løse alligatorer rundt. Du kan nyte teen i godt selskap og konversere intelligent om avanserte betraktninger, men hvis du beveger litt på høyrefoten så må du være på vakt så det holder.

Lisa og Grim Ketil er klar for en tur i BMW i8 Roadster!

BMW M5 gjør unna 0-100km/t på 3,4 sekunder, og med slike krefter tilgjengelig så er du bare nødt til å ha en god strategi før gassen trykkes inn.

Den nye drømmebilen, en BMW M5, står klar for tur når Lisa og Grim Ketil skal ut på tur

Det er ikke så enkelt for Øystein å velge mellom BMW M2 og M3, men som god familiefar blir det kanskje M3.

Øystein i en BMW i8 Roadster, selvfølgelig utenfor Tyrigrava Kro. Her er det motorhistorie i vegger, tak og plassen utenfor – det åpenbare valget når man er på tur med en så flott bil!

Med taket av kan man ikke annet enn å smile 😊

Olga har vurdert nye BMW i8 Roadster, og funnet ut at «the sky is the limit»

Som vi ser på Øystein er det ikke vanskelig å finne seg til rette i en BMW X5M.

Lisa vurderer nok om hun kan bruke i8 Roadster som trafikkskolebil…:)

Kreftene i i8 kan vann til å renne oppover. På egenhånd. Så det er ikke rart Lisa smiler hele veien tilbake til Bilia Follo.

#BiliaFollo #action

45 visninger0 kommentarer
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Våre undervisningslokaler: 

Oppegård Senter - Sætreskogsveien 4, 1415 Oppegård

Ved Vestby jernbanestasjon - Støttumveien 7, 1540 Vestby

Lurer du på noe? Skriv til oss her :)
 Follo Trafikkteam takker alle våre kunder og samarbeidspartnere gjennom flere år!  Vi er stolte av å være blant 1% av norske bedrifter som blir kåret til Gasellebedrift. 

©2016 Tekst og bilder tilhører Follo Trafikkteam AS. Tekst eller bilder skal ikke kopieres eller lånes fra nettsiden uten tillatelse. Jf. Lov om opphavsrett til åndsverk mv. (åndsverkloven)