top of page

Trafikksikkerhetsdagen – fordi sikkerhet i trafikken er ditt ansvar!


Trafikkskolen Follo Trafikkteam og NAF avd. Follo samarbeider om å arrangere trafikksikkerhetsdag for deg som vil friske opp kunnskapen og vil bli bedre kjent med ferdighetene dine.

 

Trafikksikkerhetsdag på NAF Øvingsbane Nesodden 3. februar 2018 kl. 10:00-16:00. Arrangementet er gratis for alle!

 

Fakta:

I perioden juli til desember 2017 er det registrert over 60 trafikkulykker med personskade på veiene i Follo. (Kilde: Statistikkbanken, SSB, 2018)

Tallenes tale er klar: det skjer en trafikkulykke hver tredje dag i vårt distrikt!

  • Hva synes du om det?

  • Er det greit?

Fakta:

Voksne sjåfører er ikke så flinke som de gjerne selv tror. Ulykkestallene har gradvis endret seg de siste 5-6 årene, det er ikke lenger ungdommer som står for de mest alvorlige ulykkene.

« – Det er nok ingen tvil om at særlig menn i denne aldersgruppen (40-50) er blant verstingene, forteller Sigbjørn Rygg i Utrykningspolitiet.» (NRK Sørlandet, 2016)

Fakta:

Nyere biler har avanserte førerstøttesystemer som skal bistå føreren i en krisesituasjon, men de fleste har mangelfull opplæring i hvordan dette virker.

Det er kun i de senere år førerstøtte har blitt vektlagt i opplæringen. Mange sjåfører er litt utrygge på full utnyttelse av ABS-systemet, vet ikke helt om antiskrens (ESP, ASR, DTSC, DSC, ol.)er til å stole på.

Bli med på trafikksikkerhetsdagen – det er gratis, og det kan redde ditt liv eller livet til noen du er glad i.

På trafikksikkerhetsdagen vil du få påfyll av kunnskap fra de beste trafikklærerne, det blir grilling av pølser og enkel servering fra NAF. Og tro det eller ei, men alt er gratis denne dagen!

Som deltaker vil du få diplom som bekrefter at du er oppdatert på trafikksikkerhet anno 2018.

Du som er ute på veiene kan bidra aktivt til å gjøre trafikken tryggere! De mest ansvarlige og sikreste bilistene er de som holder seg oppdatert og jevnlig øver på å håndtere seg selv og bilen sin i en krisesituasjon.

Bli med på trafikksikkerhetsdagen – det er gratis, og det kan redde ditt liv eller livet til noen du er glad i.

Siste innlegg

Se alle
bottom of page